Meskpintures
Lloguer de maquinària
Carrer Ponent, 52 - Pol. ind. Can Mascaró
08756 - La Palma de Cervelló - BCN
telèfon: 93 672 10 86
fax: 93 672 27 64
info
Meskpintures

Instal·lacions

Instal·lacions
Instal·lacions
Instal·lacions

Meskpintures compta amb una superfície de més de 300 m2 en què s’exposa un ampli assortiment de productes per fer la decoració de la llar.

Un centre especialitzat a on el professional i el particular, trobarà moltes idees i les primeres marques al millor preu.
Contínuament oferim promocions i ofertes perquè sigui fàcil adquirir els productes.

Tancar

MésKpintures Quatre SL

Drets de Propietat Intel·lectual:

Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, és a dir, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense l'autorització expressa de MésKpintures Quatre SL.

Garanties i Responsabilitats:

MésKpintures Quatre SL no garanteix l'accés continu als continguts de la seva pàgina Web, ni a l'absència de virus i/o altres components malignes en el website o en els seus servidors, ni tampoc la seva correcta visualització o descàrrega. L'empresa no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis produïts per interferències, interrupcions o desconnexions en el sistema informàtic de l'usuari (hardward i software) com a conseqüència de l'accés al website. Per tant, l'accés a la nostra pàgina Web i la navegació per ella es fa sota la responsabilitat de l'usuari.

Durada i Modificació:

L'empresa es reserva el dret a modificar i/o actualitzar els termes i condicions establerts en aquest Web, així com els seus continguts.