Meskpintures
Lloguer de maquinària
Carrer Ponent, 52 - Pol. ind. Can Mascaró
08756 - La Palma de Cervelló - BCN
telèfon: 93 672 10 86
fax: 93 672 27 64
info
Meskpintures

Decoració

Pintures decoratives
> Veladures
> Estucs amb cal
> Estucs venecians
> Marmorino
> Ceres de color
> Pasta de paper
> Microciment
Elements decoratius
> Sanefes
> Paper pintat
> Cornises
> Murals
> Cortines
> Revestimients artificials: Pedra, ferro, totxana...

Assessorament professional

Si ho necessiteu, el nostre equip de professionals us oferirà suggeriments, idees i solucions per assessorar-vos en el vostre projecte. A més, a MesKpintures hi trobareu expositors i mostres perquè pugueu seleccionar i escollir, de manera fàcil, el material apropiat.

Tancar

MésKpintures Quatre SL

Drets de Propietat Intel·lectual:

Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, és a dir, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense l'autorització expressa de MésKpintures Quatre SL.

Garanties i Responsabilitats:

MésKpintures Quatre SL no garanteix l'accés continu als continguts de la seva pàgina Web, ni a l'absència de virus i/o altres components malignes en el website o en els seus servidors, ni tampoc la seva correcta visualització o descàrrega. L'empresa no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis produïts per interferències, interrupcions o desconnexions en el sistema informàtic de l'usuari (hardward i software) com a conseqüència de l'accés al website. Per tant, l'accés a la nostra pàgina Web i la navegació per ella es fa sota la responsabilitat de l'usuari.

Durada i Modificació:

L'empresa es reserva el dret a modificar i/o actualitzar els termes i condicions establerts en aquest Web, així com els seus continguts.